Aannemersbedrijf - Dakdekkersbedrijf - Electra-installatiebedrijf
  • Verbouwingen
  • Dakwerken
  • Dakkapellen
24 uurs dak- en woningservice


 

eerder informatie-item
 

Houten constructies. Van goten uittimmeren tot deuren afhangen


Goten betimmeren
In veel gevallen worden de zinken dakgoten in een betimmerde goot gemonteerd, Van Steden Aannemersbedrijf kan voor u de houten betimmereing uitvoeren. Wij kunnen uw goot betimmeren met hout , maar ook met bijvoorbeeld trespa beplating of Wersalit (kunststof). Wij voeren die werkzaamheden uit voor zowel nieuwbouw en renovatie. U kunt ons ook bellen voor reparatie van uw betimmerde goot.

Houten constructie's
In de veel huizen worden houten constuctie's gebruikt voor ondersteuning van het platdak en pannendak. Van steden aannemersbedrijf kan deze werkzaamheden voor u verzorgen.
Wij kunnen u voor diverse werkzaamheden van dienst zijn. Voor het vervangen van (rotte) balken, maar ook voor nieuwe constructie's.
Van Steden Aannemersbedrijf kan alles op gebied van hout voor u op maat maken en monteren.

Deuren afhangen
Van Steden Aannmersbedrijf kan voor u zowel binnen als buiten deuren afhangen. Wij leveren en monteren een deur geheel naar uw wensen.
Wij kunnen uw oude houten deuren, die niet meer goed sluiten, afhangen weer herstellen. De deur wordt op locatie op maat geschaafd en goed afgehangen.
Ook kunnen wij kunsstof en alluminum kozijnen afstellen en smeren.

Goede sloten
Indien u extra aandacht aan veiligheid wilt besteden, kunnen wij zorg dragen voor de levering en plaatsing van goed hang en suitwerk. Dit alles voorzien van het politie keurmerk.
© copyright | Cogem Website-ontwerp