Aannemersbedrijf - Dakdekkersbedrijf - Electra-installatiebedrijf
  • Verbouwingen
  • Dakwerken
  • Dakkapellen
24 uurs dak- en woningservice


 

Houten kozijnen

 
Houtsoort
Houten kozijnen kunnen van verschillende soorten hout gemaakt worden. De meeste kozijnen worden van vuren hout of hard hout ( meranti ) gemaakt. Het voordeel van houten kozijnen is dat je ze in de loop der jaren van kleur kunt veranderen.

Reparatie van houten kozijnen

In sommige situatie's kunnen houten kozijnen die gedeeltelijk rot of beschadigd zijn gerepareerd worden.

Wij kunnen het kapotte gedeelte eruit halen en vervangen voor een nieuw stuk hout, zo bespaard u kosten en hoeft u geen nieuw kozijn te laten plaatsen.

De reparatie gebeurt snel en vakkundig. Natuurlijk is dit ook een moment om eventueel aanwezig enkel glas te vervangen voor goed isolerend dubbel glas.

Vervangen van houten kozijnen

Het kan nodig of wenselijk zijn om een bestaand kozijn te vervangen voor een nieuw houten kozijn.
Heeft u een kozijn dat gemaakt is van metaal of van kunststof, maar past dit kozijn niet bij de uitstraling van de rest van uw woning, dan kunt u dit vervangen door een houten kozijn.

Wanneer u houten kozijnen wilt, kunnen wij deze voor u leveren en plaatsen in alle soorten en maten.

Natuurlijk adviseren wij u of het vervangen van het gehele kozijn nodig is. Het kan zo zijn dat het vervangen van een gedeelte van het kozijn voldoende is.

Als het vervangen nodig is, dan meten wij naukeurig de maten op en vezorgen de levering en plaatsing van het kozijn. Het demonteren van het oude kozijn en het plaatsen van het nieuwe kozijn is vaak binnen een dag gebeurd.

Dit is tevens een goed moment om eventueel enkel glas te vervangen voor goed isolerend dubbel glas. Ook dat kunnen wij voor u verzorgen.


© copyright | Cogem Website-ontwerp