Aannemersbedrijf - Dakdekkersbedrijf - Electra-installatiebedrijf
  • Verbouwingen
  • Dakwerken
  • Dakkapellen
24 uurs dak- en woningservice


 

Timmerwerken

 
Hout is en blijft een veel gebruikt materiaal in de bouwwereld. Tegenwoordig ziet men echter ook vaak dat er voor buiten onderhoudsvrije materialen gebruikt worden. Bijvoorbeeld trespa of wersalit. Dit omdat deze materialen een langere levensduur hebben en minder onderhoud nodig hebben.
Ook voor deze werkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres.

Houten constructies. Van goten uittimmeren tot deuren afhangen

Van Steden Aannemersbedrijf kan voor u diverse timmerwerkzaamheden uitvoeren voor zowel reparatie als nieuw timmerwerk.
Wij verzorgen voor u het timmerwerk zowel binnen als buiten het pand. Van af de begane grond tot de nok van het dak.

Goten betimmeren
In veel gevallen worden de zinken dakgoten in een betimmerde goot gemonteerd, Van Steden Aannemersbedrijf kan voor u de houten betimmereing uitvoeren. Wij kunnen uw goot betimmeren met hout , maar ook met bijvoorbeeld trespa beplating of Wersalit (kunststof). Wij voeren die werkzaamheden uit voor zowel nieuwbouw en renovatie. U kunt ons ook bellen voor reparatie van uw betimmerde goot.

Houten constructie's
In de veel huizen worden houten constuctie's gebruikt voor ondersteuning van het platdak en pannendak. Van steden aannemersbedrijf kan deze werkzaamheden voor u verzorgen.
Wij kunnen u voor diverse werkzaamheden van dienst zijn. Voor het vervangen van (rotte) balken, maar ook voor nieuwe constructie's.
Van Steden Aannemersbedrijf kan alles op gebied van hout voor u op maat maken en monteren.

Deuren afhangen
Van Steden Aannmersbedrijf kan voor u zowel binnen als buiten deuren afhangen. Wij leveren en monteren een deur geheel naar uw wensen.
Wij kunnen uw oude houten deuren, die niet meer goed sluiten, afhangen weer herstellen. De deur wordt op locatie op maat geschaafd en goed afgehangen.
Ook kunnen wij kunsstof en alluminum kozijnen afstellen en smeren.

Goede sloten
Indien u extra aandacht aan veiligheid wilt besteden, kunnen wij zorg dragen voor de levering en plaatsing van goed hang en suitwerk. Dit alles voorzien van het politie keurmerk.© copyright | Cogem Website-ontwerp