Aannemersbedrijf - Dakdekkersbedrijf - Electra-installatiebedrijf
  • Verbouwingen
  • Dakwerken
  • Dakkapellen
24 uurs dak- en woningservice


 

Verbouwingen

 

Badkamers

Heerlijk een moderne, warme en veilige badkamer.
Een ruimte waar je even tot rust kunt komen en zorg kunt besteden aan je eigen lichaam.

Wij verzorgen de verbouwing of aanleg van uw badkamer tot in de puntjes.

Wanneer u een nieuwe badkamer wilt zullen er vaak verschillende werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Verleggen van leidingen, timmerwerken voor bijvoorbeeld ligbad/douchebak. Nieuw tegel- en kitwerk.

U kunt van ons verwachten dat wij alles in eigen beheer voor u verzorgen. Dat geeft ons de verantwoordelijkheid en brengt u rust. Iets dat ook bij een verbouwing welkom is.

Renovatie werkzaamheden

Wanneer u uw woning of bedrijfspand wilt renoveren dan is het prettig als u zaken doet met een betrouwbaar bedrijf. Niet voor niets zijn wij een aannemersbederijf dat het VCA keurmerk mag voeren.

Wanneer u uw woning wilt uitbreiden, komen er vaak verschillende verbouwingswerkzaamheden bij kijken. U bent bij ons op het juiste adres. Wij nemen uw plannen met u door en kijken wat de mogelijkheden zijn, wat goede alternatieven zouden kunnen zijn. 
Wij kunnen u een kostenoverzicht geven van de totale kosten. Zo komt u achteraf niet voor een ongewenst financiële verassing te staan.

Aanbouwen, garage

Met een aanbouw creeërt u extra ruimte. En dat is nu net één van de specialiteiten van Van Steden aannemersbedrijf!

Een aanbouw plaatsen is het vaak niet alleen een zaak van uitbreken en metselen. Er komt veel meer bij kijken. Zoals o.a. leidingen cv / water / elektra verleggen. Soms is het noodzakelijk een stalen balk aan te brengen i.v.m. de constructieve veiligheid.

Wij verzorgen het totale project, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Alles wordt aangenomen door ons en de werkzaamheden worden uitgevoerd in eigen beheer. U heeft één aanspreekpunt. 


© copyright | Cogem Website-ontwerp